Thon Ålesund

norway-alesund-1920x1200

Thon Ålesund passer for deg som ønsker å få med deg alt det Ålesund har å by på når det gjelder severdigheter, båtliv eller turmuligheter.

Beliggenhet

Hotellet ligger midt i Ålesund sentrum, like ved fergekaien hvor Hurtigruta legger til. Like bak hotellet ligger Aksla Utsiktspunkt hvor det er mulig å se utover hele Ålesund og øyene rundt. Det er gangavstand til jugendstilsbyens mange restauranter og severdigheter. Ikke mange minuttene unna med bil finnes det gode turmuligheter både i og utenfor Ålesund. Her er det heller ikke lang vei til Atlanterhavsparken, kanskje Norges beste akvarieanlegg, og i gangavstand finner du også Jugendstilsenteret og Ålesund Museum. I fjorden utenfor er det et yrende båtliv og mange opplevelser som er verdt å få med seg, i hvert fall i sommerhalvåret. Flybussen stopper rett utenfor så det er lett å komme seg til og fra Vigra.

Rom

Thon22042014MAlle hotellets 106 gjesterom er innredet med moderne møbler, gode senger og skrivebord.

I tillegg har rommene private bad med dusj/badekar, TV med tv-kanaler og gratis trådløst internett.

Andre romfasiliteter inkluderer strykejern, kaffetrakter og privat safe. Tre av rommene er tilrettelagt handicappede og alle rommene er allergivennlige.

Fasiliteter

Thon Ålesund tilbyr en velsmakende frokostbuffé med et variert utvalgt av pålegg, brød, varmretter og drikkevarer. Personalet hjelper deg gjerne med å anbefale gode spisesteder dersom du ønsker å spise lunsj eller middag. I tillegg til en døgnåpen resepsjon tilbyr hotellet vaskeritjenester dersom du måtte trenge det. Dette moderne og miljøvennlige hotellet har møterom med plass til 60 deltakere i klasseromsoppsett og 90 deltakere i kino-oppsett, innredet med det siste innen teknologiske løsninger for dine kurs- og konferansebehov. Thon Ålesund har en egen spa-avdeling med et innendørs svømmebasseng og sauna tilgjengelig for alle gjester. Parkering er mulig i nærheten mot et tillegg.

http://www.billige-hotell.no/norge/%C3%A5lesund