Hotell i Trondheim

Quality_Hotel_Panorama_på_Tiller_i_Trondheim_(4)

Quality Hotel Panorama er et stort konferansehotell som ligger på Tiller like utenfor Trondheim. Tiller er en «ny bydel» omtrent én mil sør for selve Trondheim, som i stor grad består av store butikker og kjøpesentre. Booking av hotellet kan gjøres blant annet på hotell Trondheim.

Beliggenhet

Quality Hotel Panorama har en beliggenhet som gjør at det er noe uegnet for turister, med mindre man ønsker å benytte seg av kollektivtransport/leiebil for å ta seg inn til sentrum. Avstanden er som nevnt innledningsvis på en drøy mil, og følgelig er ikke Quality Hotel Panorama det optimale førstevalget for turister. Dog er det et utmerket konferansehotell, med alle muligheter for bedrifter som ønsker å ta med sine ansatte på en spennende weekend. I umiddelbar nærhet finnes det utallige muligheter for shopping, i tillegg til massevis av spennende aktiviteter. Daglig går det også buss innover til sentrum av Trondheim.

Rom

Quality Hotel Panorama er et moderne hotell med forholdsvis god standard på rommene. Hotellet har blitt tildelt 3 og en halv stjerne for sin kvalitet og service, men rommene vil kanskje oppleves som enda bedre enn som så. Det er ikke noen forskjell i standarden på rommene, annet enn at du kan velge om du vil ha dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det er også mulig med ekstraseng slik at det maksimalt er plass til tre personer på ett rom. Rommene inkluderer grunnleggende fasiliteter som TV, hårføner, minibar, strykejern og gratis trådløst internett.

Fasiliteter

Quality Hotel Panorama er et utmerket konferansehotell med det meste av muligheter. Konferanselokaler og møterom finnes i flertall, med den største salen som kan ta imot nesten 300 gjester samtidig. Hotellet har også egen badstue og bar/lounge med alle rettigheter. I hotellrestauranten The Dining Room kan du nyte alle dagens måltider, samtidig som frokosten som serveres her er inkludert i prisen. Utover dette tilbyr hotellet døgnåpen resepsjon og diverse resepsjonstjenester.