Budapest City Central

1155879867

Dette hotellet er perfekt for deg som ønsker å bo billig og sentralt i en av Europas vakreste storbyer.

Beliggenhet

Budapest City Central ligger som navnet tilsier i sentrum av byen. Dette trestjerners hotellet har en god beliggenhet i forhold til Budapests mange spennende severdigheter og attraksjoner. Herfra er det gangavstand til noen av byens universitetsområder, kjente museer og kunsthaller, og elva Donau hvor det er et yrende båt- og turistliv. Rett rundt hjørnet ligger Astoria T-banestasjon som knytter det til resten av byen og gjør det er lett å komme seg rundt. I området både i og omkring hotellet er det mange gode butikker og restauranter. Kulturbyen byr på spennende forestillinger innenfor teater og opera, med nærmeste operahus bare 5 minutter unna. Budapest har mange kjente byggverk og monumenter, hvorav både Stefansdomen og Dohany-synagoen ligger i gangavstand fra hotellet.

Rom

Alle de 10 rommene på hotellet er koselig innredet med senger av god kvalitet, private bad med dusj, og flatskjerm-TV med TV-kanaler. Det er høyt under taket og de store vinduene slipper inn mye naturlig lys. Andre romfasiliteter inkluderer skrivebord med stol hvor det er mulig å arbeide mens man er på farten, gratis toalettartikler og hårføner. På hvert rom er det gratis trådløs internettforbindelse og telefon. Både kjøleskap og mikrobølgeovn er mulig å få på forespørsel. Alle barn under 6 år bor gratis hvis de sover i foreldre eller foresattes seng, mens alle barn under 2 år bor kan sove i babysenger, kostnadsfritt. Rommene rengjøres hver dag.

Fasiliteter

Hotellet serverer en god og næringsrik frokost hver dag i spisesalen, mot et tillegg. Det flerspråklige personalet ved hotellet assisterer deg gjerne med flyplasstransport, bilutleie eller hjelp til bestilling av billetter og turer. I tillegg til å ha en døgnåpen resepsjon har hotellet vaskeritjenester og tilbyr bagasjeoppbevaring. Offentlig parkeringsplass finnes i nærheten og koster ekstra.

For bestilling se Hotell budapest (hotellbudapest.no)