4 billige hoteller i København

Opera_Copenhagen_08

Å finne et billig hotell København er ikke like alltid enkelt, ettersom det er en meget populær turistdestinasjon – spesielt i sommerhalvåret. Allikevel skal vi gjøre det enkelt for deg ved å anbefale 4 billige hoteller i København.

Hotel Ansgar

Dette hotellet er et 3-stjerners hotell som ligger så godt som midt i hjertet av København. Avstanden ned til tivoliet i sentrum av byen er på knappe 800 meter, mens gågaten Strøget også er nærliggende med en avstand på bare halvannen kilometer. Hotellet har 81 gjesterom av forholdsvis enkel, men moderne standard. Frokost serveres i restauranten, og andre fasiliteter man forventer av et typisk turisthotell tilbys også. Prisnivået er middels-billig.

First Hotel Excelsior

First Hotel Excelsior er et sentrumsnært hotell som ligger så godt som «midt i smørøyet» for turister. Beliggenheten er såpass sentral at du kan spasere til samtlige turistattraksjoner og severdigheter i København, med gågaten Strøget bare 900 meter fra hotelldøren. Rommene holder forholdsvis enkel standard, men til å være et svært billig 3-stjerners hotell i sentrum av den danske hovedstaden, så får du mye igjen for pengene.

City Hotel Nebo

City Hotel Nebo er et av de billigste sentrumshotellene i København. Bor du på City Hotel Nebo, så kan du spasere til alt av severdigheter i den danske hovedstaden. Tivoli ligger omtrent 400 meter fra hotellet, mens gågaten Strøget ligger 1 kilometer fra hotellet. Rommene er forholdsvis enkle og ikke veldig moderne, men den lave prisen og den sentrale beliggenheten forsvarer et opphold på hotellet.

CABINN City

CABINN-kjeden har flere store hoteller i København. Deres City-hotell ligger så godt som midt i sentrum, kun en knapp kilometer fra Tivoli. Hotellet har 352 gjesterom og 2-stjerners standard, men til tross for dette så ser rommene forholdsvis moderne og lyse ut. Et utmerket valg for deg som besøker København på budsjett, og som samtidig vil bo sentralt midt i storbyen.